Love & Reality

Zien! TI-Annebel duikt plots op met Bizzey (en ze ziet er tegenwoordig heel anders uit)

Annebel groeide samen met René uit tot publiekslieveling van het seizoen. Aan het begin kreeg ze nog erg veel kritiek op met name haar uiterlijk, maar ook op dat gebied heeft ze – zo vinden velen – grote stappen vooruit gemaakt.

Lipfillers

Een tijdje terug erkende Annebel al dat ze haar lipfillers ging laten verwijderen. “Eerlijk, toen ik mezelf op televisie zag dacht ik: het lijken ook net twee knakworsten. Ik ben wel zo nuchter dat ik daar om kan lachen. Voor de opnames had ik mijn lippen opgespoten. Ze waren super dik door de zwelling en warmte. Ik heb de fillers er na de opnames uit laten halen, maar dat was mijn eigen keuze. Het had niks te maken met de reacties.”

Bizzey

Op TikTok zien we Annebel nu voorbij komen met haar ‘nieuwe oude’ lippen. In de video duikt plots ook nog eens even de bekende muzikant Bizzey op. Maar wat ons vooral opviel, is hoe geweldig Annebel eruit ziet. Het verliezen van de Temptation-stress, en haar geluk met René, zullen haar vast goed gedaan hebben. Beauty!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

@annebelvisscher Lekker interessant #voorjou #foryou #interessant @bizzeybrooks #tempta #temptationisland #idontcare #dowhatyoulike ♬ Jinho9 interessant FT KATNUF en JerielThunder – VRIJDAG 24 JUNI