Love & Reality
Rodanya Temptation

Zien: Temptation-Rodanya zit op 30 weken zwanger en toont babybuik

Rodanya is inmiddels al twintig weken zwanger van haar tweede kindje. Tijdens Temptation Island zagen we nog dat Rodanya en Morgan uit elkaar gingen nadat Rodanya een slippertje maakte met verleider Danicio, nu verwachten Rodanya en Morgan binnenkort hun tweede kindje.

30 weken

Rodanya deelt nu op Instagram haar babybuik. Met Morgan heeft ze al kindje Levay Ace, nu wacht een meisje. Bij de gender reveal zei Rodanya al: “Jeeej! We weten het ein-de-lijk en wat zijn we gelukkig! Begin december verwachten wij een klein prinsesje. Mijn voorgevoel zei het al haha, maar wilde niet teveel hopen omdat ik zó graag altijd al een mini me wilde. We gaan nog even nagenieten van deze mooie dag en we willen iedereen bedanken voor het komen.”

Kritiek op situatie met Morgan

Rodanya kreeg lang veel kritiek op het feit dat ze nog een kindje gaat krijgen met Morgan. Daarop counterde ze reeds: “Over de situatie tussen mij en Morgan, het is niet dat wij elkaar net kennen. Wij zijn al 6 jaar elkaars beste vriend en elkaars eerste grote liefde. Tuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn maar ook wij zijn jong en hebben onszelf ontwikkeld door de jaren heen en zijn samen gegroeid tot 2 trotste ouders en 2 volwassen personen. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier en bij ons gaat dat zoals het goed is voor ons.”

De babybuik van Rodanya:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)