Love & Reality
Chelsea Big Brother afvaller

Zien! Chelsea na Big Brother-exit herenigd met andere afvaller

Voor Chelsea viel afgelopen weekend het doek in Big Brother. De vrolijke blondine werd geslachtofferd in een eliminatieronde met Danny en Charlotte. Het verdriet was groot, anderzijds kan Chelsea nu wel weer al haar naasten in de armen sluiten.

Chelsea x Judy

En niet alleen familie en vrienden, maar ook de allereerste Big Brother-afvaller Judy Pronk werd op een bezoekje van Chelsea getrakteerd. Op Instagram deelt Judy een leuke foto van hen samen: “Op date met de liefste Chelsea! Zo blij om onze emoties en gevoelens te kunnen delen met elkaar.” Hoe leuk is dat!

Michelangelo

Onlangs vertelde Chelsea al dat ze graag nog eens zou spreken met Michelangelo, degene die haar in de gevarenzonde duwde. “Ik denk dat als hij uit het huis komt, dat we wel een goed gesprek gaan hebben. Daar sta ik zeker voor open. Ik vind het lastig. Ik ken zijn karakter nog niet goed genoeg om te weten of ik in de echte wereld met hem bevriend zou kunnen zijn. Als zijn karakter echt zo is als de afgelopen week, mensen onder de bus gooien, dan hoeft het voor mij niet. Maar mensen hun persoonlijkheid gaat natuurlijk verder dan het spel. Dus ik denk dat ik daar nog achter moet komen, maar ik sta zeker open voor een gesprek. En ik ben ook benieuwd hoe het verder verloopt in het spel. Ik denk dat ik dat nog even moet aanzien.”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Judy Proost (@aaskhole_)