Love & Reality
Boer Gerben van Boer zoekt vrouw seizoen 12

Zien! BzV-Gerben krijgt oude bekende op bezoek

Boer Gerben was één van de smaakmakers uit het meest recente webserie-seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hij kreeg te weinig brieven om in het reguliere seizoen op de tv te belanden, maar vond tóch de liefde tussen zijn brievenschrijfsters: bij Vivian.

Boer Gerben

Tijdens de reünie-aflevering werd duidelijk dat Gerben en Vivian nog altijd dolgelukkig zijn met elkaar. Deze week kreeg Gerben nog ander hoog bezoek in zijn melkput: Boer Herman en zijn Fleur waren namelijk op visite! Herman deed mee aan het seizoen 2016/2017, vanuit Frankrijk. Inmiddels woont Fleur bij hem in het land van zon, wijn en stokbrood, maar tijdens een kort bezoekje aan hun eigen kikkerlandje kon een bezoekje aan Boer Gerben dus niet achterwegen blijven.

Fleur en Herman

Onlangs vertelde Fleur al op de website van BzV dat ze geniet van samenwonen met Herman in Frankrijk. “Het is zo fijn om te weten dat hij zo weer thuiskomt. En dat je gewoon samen op de bank kan zitten, in plaats van elke dag bellen en de dagen af moet tellen dat je elkaar weer ziet.” Over de toekomstplannen zei de docent geschiedenis nog: “We hebben zoveel plannen, maar we willen eerst alles even goed op de rit hebben. Daarna kunnen we echt serieus nadenken over het opzetten van bijvoorbeeld een Bed & Breakfast, onze grote droom.”

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gerben Olsthoorn (@boer_gerben)

Herman en Fleur