Love & Reality

Zien! ‘Bachelor-Indigo heeft een nieuwe vriend en dit is hem’

Indigo Oord deed mee aan De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Ze was een publieksfavoriet en viel ook bij Thomas erg goed in de smaak, maar uiteindelijk legde de beauty het toch af tegen Merel.

Nu lijkt Indigo echter alsnog van de markt. Volgens het juicekanaal Reality FBI is ze tot over haar oren verliefd op ene Folkert Slump. Die conclusie wordt onder meer getrokken uit het feit dat de twee wel érg liefdevol op elkaars foto’s reageren, en dat ze erg vaak samen leuke dingen gaan doen.

Rijk Hofman

Vlak na De Bachelor had Indigo ook nog een korte romance met niemand minder dan Rijk Hofman, maar die liep spaak. Daarover zei ze toen: “Dat was heel gezellig, maar dat is nu voorbij. Soms heb je dat gewoon: dat je even in elkaars leven bent, het heel erg leuk is, maar dat het daarna weer klaar is – en dat is ook prima. Ik denk dat Rijk ook nog veel wilde haren heeft die hij eerst kwijt moet. Ik sta wel open voor een relatie, dus wat dat betreft zou ik het leuk vinden om iemand te ontmoeten. Maar het is geen must, ik ben zo ook happy.” Nu lijkt Folkert Indigo dus nóg happier te maken!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)