Temptation Island VIPS

Youtuber Kalvijn bevestigt: ‘Thomas en Yasmin waren al geen koppel meer’

Kelvin Boerma is onder zijn accountnaam Kalvijn uitgegroeid tot één van de populairste Youtubers van Nederland. Hij heeft al meer dan een miljoen views en onlangs werd bekend dat hij ook mee zal gaan doen aan Expeditie Robinson 2019.

Youtuber Kalvijn over Temptation Island VIPS

In zijn nieuwste video reageert Kalvijn op de afleveringen van Temptation Island VIPS tot nu toe. Probleem is echter: ‘Hij kijkt die shit helemaal niet’. Hoogste tijd dus.

Kalvijns eerste bevindingen zijn dat de verleiders ‘alleen mooi lijken omdat ze in een grote groep aan komen lopen’ (hij noemt het het cheerleader-effect) en hij ziet twee collega-Youtubers: Kai Gorgels en deelnemer Thomas Cox.

Kalvijn: ‘Thomas en Yasmin waren al geen koppel meer’

Laatstgenoemde kent hij namelijk al, en dus vindt Kalvijn het gelijk tijd voor een pittige onthulling: hij bevestigt namelijk de geruchten dat Thomas (zelf ook vlogger) en zijn Yasmin eigenlijk al helemaal niet meer samen waren bij de start van hun avontuur in Thailand.

“Ze zijn als koppel op Temptation Island, maar.. dat is gewoon niet waar.” Verder haalt Kalvijn aan dat Aafke Romeijn (muzikant en auteur) en Tim Hofman (tv-personality) ook al dat nieuws brachten via Twitter.

Als Thomas en verleidster Daniëlle over de vieze slipjes, masturberen en beffen beginnen, trekt Kalvijn het niet meer. “Oh ja, als dit je carrière niet nog gaat redden, weet ik het ook niet meer”, lacht hij.

De voorstukjes voor de volgende aflevering spreken hem ook alvast aan, dus ongetwijfeld zal Kalvijn dan weer voor de buis zitten!