Love & Reality

Yasmine krijgt koekje van eigen deeg en schiet uit haar vel

Tijdens het seizoen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars toonde Yasmine Pierards zich als een koningin van de pesterijen door nieuwkomer Rowan gelijk bij diens entree belachelijk te maken, uit te schelden en zelfs meermaals fysiek aan te vliegen. Maar nu zij zelf de nodige haat krijgt te verwerken via de sociale media, schiet ze uit haar vel.

Yasmine krijgt koekje van eigen deeg en schiet uit haar vel

Volgens Yasmine heeft Instagram een foto van haar verwijderd omdat er zó veel negatieve reacties onder kwamen. En daarom is de maat nu vol voor de kersverse vriendin van Martin uit Love Island. “Ik ben zelf jaren gepest geweest. Het enige verschil is dat ik geen disrespect meer accepteer. Dus ik hoop dat jullie internetheldjes ook stoer genoeg zijn om in real life zo’n grote mond te hebben.”

“De helft van deze haters lijkt op f*cking ratten en gaan anderen judgen. Ga iets leuks doen op vrijdagavond in plaats van je domme mening uiten, mensen te pesten en uit te lachen. Bij deze: elk persoon die ook maar 1 negatieve reactie zet zal worden geblokkeerd. I’m getting f*cking tired of y’all”, besluit Yasmine haar klaagzang.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst