Ex on the Beach

Yasmine gaat door het stof na vechtpartij in Ex on the Beach

Yasmine Ex on the Beach

Yasmine Pierards liet zich in de meest recente aflevering van Ex on the Beach niet van haar mooiste kant zien. De deelneemster aan Ex on the Beach All Stars kon op heel wat kritiek rekenen nadat ze in een gevecht terecht kwam met Rowan. Al vanaf het eerste moment dat de blonde ex van Harrie en Elias de villa betreedt, is ze het mikpunt van de Originals. Uiteindelijk moet zelfs de security ingrijpen. Op haar Instagram heeft Yasmine nu haar excuses aangeboden.

Spijt van actie

Gaf Yasmine eerder nog aan nergens spijt van te hebben nadat ze Rowan naar eigen zeggen het ziekenhuis had ingeslagen, is dat inmiddels wel anders. “Oke, dus bij deze wil ik even wat zeggen over de aflevering van gisteren (zondag, red.)”, valt te lezen op haar Instagram Story.

“In het echte leven ben ik all about good vibes en vecht ik nooit. Hoe ik Rowan heb aangepakt, was niet juist. Maar ik ben wel gewoon een mens en mensen kunnen fouten maken en spijt hebben van sommige dingen die ze doen.”

“Ik kan dus bij deze mijn fout toegeven en heb overdreven agressief gereageerd tegenover dat meisje wat totaal niet juist was. Dus ik wil gewoon even duidelijk maken dat ik totaal niet trots ben op mijn daden en dat iemand zo pijn doen echt niet juist is. That’s it, meer heb ik niet te zeggen. BTW, ik heb niemand het ziekenhuis ingeslagen”, ontkent ze nu eerdere berichten.