Love & Reality

Yasmin van Breevoort in Love Island NL 2021 half-Braziliaanse dj

Yasmin van Breevoort windt in Love Island NL 2021 alle mannen om haar vingers heen. De beeldschone Braziliaanse verdient haar brood als dj, maar draait nu de koppies van de single heren in de rondte. Ze houdt van surfen en werkt als weddingplanner.

Yasmin van Breevoort in Love Island NL 2021

Met haar 26 jaar is Yasmin van Breevoort net iets ouder dan de meeste deelnemers, maar ze leeft haar leven absoluut nog als een jonge god(in). Deze vrolijke vlinder vladdert namelijk de hele wereld over, zodat ze de de meest wilde golven kan verslaan op haar surfplank.

Love Island-Yasmin van Braziliaanse afkomst

Verder draait ze als dj, met name housemuziek, én is ze weddingplanner in Nederland en op partyeiland Ibiza. Dat is soms best confronterend, gezien Yasmin zelf dus nog vrijgezel is en hopeloos op zoek naar de ware. “Ik heb heel veel ringen, maar nog geen weddingring..”

Dj, surfster én weddingplanner

Yasmin omschrijft zichzelf als een sensuele, zelfverzekerde vrouw die vooral fier is op haar lichaam. En dat is ook niet zo gek, want ze heeft een ontzettend afgetraind strak lijf. Daarmee is ze bovendien behoorlijk soepel, dus mannen het hof maken is een koud kunstje voor deze Latina.

Ook herkennen we de Braziliaanse roots in haar enorm hoge level energie. Voor een feestje zal ze niet snel weglopen, en toekomstige partners moeten wel rekening houden met haar intense temperament. Al liepen relaties van Yasmin daar niet per se op stuk; dat gebeurde louter doordat haar vriendjes telkens vreemdgingen. Daardoor is Yasmin, hoewel ze dat zelf echt niet wil zijn, nu best snel jaloers.

(Reis)partner gezocht

Onder de Spaanse zon in de Love Island-villa hoopt Yasmin van Breevoort een knappe gozer met een leuke babbel te scoren, die graag met haar meewil de hele wereld over reizen. Kers op de taart zou het natuurlijk zijn als hij net als haar ook gek is van surfen. Zo niet, ook geen probleem, dan pakken ze samen gewoon lekker een feestje!

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!