Love & Reality

Yasmin Charley in Are You The One? voor liefde én dikke prijzenpot

Yasmin Charley is te zien in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie opent de beauty haar jacht op haar perfecte match, maar natuurlijk ook op de prijzenpot van welgeteld 200.000 euro.

Yasmin Charley in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Yasmin uit Are You The One? van Surinaamse afkomst

Yasmin Charley is met haar 32 lentes de oudste van de dames in Are You The One? Haar wortels liggen in Paramaribo, Suriname, maar ze woont met alle plezier in Amsterdam. Aldaar heeft ze ook gestuurd, op de Universiteit van Amsterdam. Op haar profielpagina bij MTV en Videoland wordt Yasmin omschreven als ‘stoer en sportief’.

Get Glitter Baby

Dat blijkt ook wel uit haar lijstje met hobby’s, waarop onder meer vechtsporten en snowboarden staan. Verder voelt Yasmin zich als een vis in het water op de dansvloer, waar ze haar soepele heupen graag toont. Voor de kost runt Yasmin haar eigen webshop genaamd Get Glitter Baby (opgericht in 2018), waarop ze leuke versiersels als gezichtsglitters voor bijvoorbeeld festivals verkoopt. Het ruime aanbod bestaat verder uit  een ruim aanbod in face en bodyjewels, tijdelijke tattoos en haarringen.

Looking for love

Zoals je leest heeft Yasmin eigenlijk bijna alles al in haar leven, maar er ontbreekt nog één ding: een leuke vent aan haar zijde. Ze heeft een zwak voor mannen met humor en de ballen om zo nu en dan op de rem te trappen; Yasmin kan wat tegengas wel gebruiken, erkent ze met een knipoog. Wie weet vindt ze wel zo iemand in Are You The One?

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!