Love & Reality
Yanne Ex on the Beach EOTB

Yanne van Utrecht in Ex on the Beach: Double Dutch de ex van Lars

Yanne van Utrecht heeft in Ex on the Beach: Double Dutch tijdens aflevering 8 haar entree gemaakt. De blondine kwam uit het water als de ex van Lars van Gijsel, met wie de zaken nogal gevoelig lagen. Sluit ze hem terug in haar armen? Of gaat ze er uit wraak met iemand anders vandoor in de villa?

Yanne van Utrecht in Ex on the Beach: Double Dutch

Yanne van Utrecht spoelde in aflevering 8 van Ex on the Beach: Double Dutch aan uit de zee. Nick, Lars en Randy zich nog melden op het strand. De 22-jarige Yanne is een ex van Lars. Ze ‘ligt nog erg gevoelig’. Een week voor zijn vertrek naar EOTB had Lars immers nog de liefde aan Yanne verklaart. De blondine mag door haar EXtra Power later gaan beslissen of Lars binnen – of buiten moet overnachten die dag. Zelf gaat ze op date met Randy.

EOTB-Yanne is ex van Lars

Yanne vertelt dat ze Lars heeft leren kennen via Tinder. “Hij heeft veel moeite voor me gedaan, uiteindelijk hebben we eens afgesproken en hebben we meerdere dates gehad. Lars en ik waren best serieus bezig, hij wilde het serieus maken en zei dat hij van me hield. Maar uiteindelijk vertrok hij naar EOTB zonder iets te zeggen. Ik kom hier nu omdat ik een uitleg van hem verwacht, ik wil weten welk excuus hij nu weer klaar heeft voor mij.”

Hereniging met haar ex, of niet?

Op het strand verneemt Yanne dat Lars inmiddels ook al met andere dames heeft gekust. Mede daarom besluit de kleine, getatoeëerde beauty dat ze zelf ook wel even de bloemetjes buiten mag zetten met Randy, op haar eerste EOTB-date. Er wordt gezoend. En dat gaat ongetwijfeld gevolgen hebben voor de ambitie van Lars om zich te verzoenen met Yanne. Wil hij dat nu überhaupt nog wel? En wil Yanne dat zelf? We gaan het allemaal zien, in de resterende afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)