Love & Reality

Willem Ruiter in Temptation Island: Love or Leave single keukenprins

Willem Ruiter zien we in Temptation Island: Love or Leave als single die smacht naar de liefde. Hoewel deze hunk een bijzonder druk bestaan heeft, met veel uiteenlopende hobby’s, kan hij niet wachten om deze te delen met een leuke vrouw aan zijn zijde.

Willem Ruiter in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Willem bakt en is dj

Willem Ruiter is 30 jaar oud en daarmee één van de meest levensrijpe mannen van het stel. Hij wordt op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave omschreven als ‘sportief en muzikaal’. Dat eerste is wel te zien aan zijn imposante fysieke gesteldheid, dat tweede zien we terug aan het feit dat hij graag als dj achter de draaitafel plaatsneemt.

Verder heeft Willem nog een andere opvallende hobby, eentje die je niet zo snel bij een stereotype Temptation-deelnemer zou bedenken: bakken! Op zijn Instagram-pagina krioelt het van de cakefoto’s, waardoor je maag spontaan begint te rammelen. Zijn creaties zijn terug te vinden onder de naam Heel Willem Bakt.

Tijd voor iets serieus

Willem zit inmiddels op een leeftijd dat hij de vrouw voor de rest van zijn leven wil gaan treffen. Het is dan ook een vereiste dat de dame in kwestie ook ‘serieus in het leven staat’. Verder heeft hij een zwak voor grappige en spontane vrouwen die hem – en ieder ander in de ruimte – vrolijk kunnen maken.

De grootste kwaliteit van Willem is dat hij snel een vertrouwensband met vrouwen kan opbouwen. Zijn luisterend oor is dus een belangrijk wapen. Wij zijn nu al razend benieuwd naar of Donna, Julia, Deborah of Delphin zich gaat laten verleiden door deze smooth talker.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@willemruiter)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@willemruiter)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | (@willemruiter)