Love & Reality

Wie zijn er nog samen na Love Island Australia seizoen 2?

Op Videoland verscheen vanaf begin juni Love Island Australia seizoen 2. Uiteindelijk werden Anna McEvoy en Josh Packham tot de winnaars gekroond. Maar zijn zij nog samen na de show? En de andere ontstane koppels?

Zijn Anna en Josh uit Love Island Australia nog samen?

We kunnen gelijk van start gaan met heerlijk nieuws: Anna en Josh zijn namelijk nog samen! De 25-jarige Josh en de 27-jarige Anna behoorden niet tot de ‘originals’ van de serie, maar veroverden al snel de harten van de fans en werden uiteindelijk tot winnaars gestemd. En terecht, want ze zijn dus nog steeds een koppel. Ook al woont Josh in Sydney en Anna in Melbourne; ze brengen nog steeds heel veel tijd door samen en geven aan ‘al bijna niet meer zonder elkaar te kunnen’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ep 27 “risk worth taking”

Een bericht dat is gedeeld door @ cartiermatthewloveisland op

Zijn Cartier en Matthew uit Love Island Australia nog samen?

Voor Cartier en Matthew geldt helaas níét dat ze nog samen zijn. Al vrij snel na de show verbraken de twee hun relatie. Cartier meldde op Instagram: “Matthew en ik hebben besloten dat we beter door kunnen gaan als goede vrienden. Er is geen twijfel over dat hij een mooie jongen is, en ik hoop dat jullie mijn beslissing allemaal kunnen respecteren.” Even later datete Matthew naar verluidt nog met Chloe uit de Netflix-show ‘Too Hot To Handle’. Het is nog niet bekend of daar wél een langer vervolg uit gaat komen.

Zijn Cynthia en Aaron uit Love Island Australia nog samen?

De 23-jarige Cynthia en de 27-jarige Aaron werden derde in de show, maar verbraken net als Cartier en Matthew hun relatie al vrij snel na de show. “Laten gaan betekent niet dat je niets meer om iets geeft”, benadrukt Cynthia bij de break up-boodschap. “Het is een hele intense en emotionele tijd geweest op Love Island, maar ik kijk uit naar de toekomst.” Maar die is dus níét met Aaron aan haar zijde.

Voor het complete overzicht van alle Love Island Australis seizoen 2-stellen klik je hier, naar Now To Love.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hi

Een bericht gedeeld door A A R O N S H A W 🌹 (@iamaaronshaw) op