Love & Reality

Weggestuurde Femke voorspelt verrassende winnares De Bachelor

Voor Femke hield het avontuur helaas halverwege al op; zij werd twee weken geleden weggestuurd door Tony Junior, die met haar louter een vriendschappelijke band had. Maar wie gaat volgens Femke dan wél De Bachelor, en dus het hart van de Utrechtse dj, winnen?

And the winner is…

Femke geeft een goede kans aan een dame die door veel kijkers niet gelijk genoemd wordt: Jolijn. Volgens Femke spatte de vonken er behoorlijk vanaf tussen haar en Tony, toen ze met zijn drietjes op de vissersbootdate gingen. “Die connectie die voelde ik eigenlijk al niet bij de truffeldate… Ik vond het heel vriendschappelijk en merkte dat hij heel erg naar Jolijn trok en dat ik eigenlijk dacht: wat zit ik hier te doen? Ik wist eigenlijk al dat het toen voorbij was.” Eerder zei ze in gesprek met Grazia ook al over Jolijn: “Zij spat van het scherm af.”

Over haar avontuur vertelt Femke verder nog in Vrijgezellig: “Ik heb niet echt één specifiek hoogtepunt”, bekent Femke terwijl ze terugdenkt aan haar avontuur in Kroatië. “Ik heb wel dates gehad, maar ik kan nou niet zeggen dat ik daar nou echt van onder de indruk was… Ik denk dat mijn hoogtepunt het gesprekje op de rode loper was, dat verliep zo vloeiend. Ik denk dat we wel een kwartier met elkaar hebben lopen kletsen over onder andere motorrijden. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij hem toen”, aldus de 30-jarige Brabantse tot slot.

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee