Love & Reality

Wat? Efrain zag Aylin tijdens date in Temptation Island

Efrain en Aylin zijn te zien in de nieuwe aflevering van Nick Eshuis’ Macdate. Daarin doen de twee een aantal interessante onthullingen. Zo blijkt zelfs dat Efrain tijdens een date een glimp heeft opgevangen van Aylin. Dat terwijl de twee dus al volop bezig waren met de opnames van Temptation Island.

Elkaar gezien

Aylin en Efrain laten niks onbesproken in de Macdate video. “Het ergste was nog. Ik had haar ook gezien tijdens mijn date”, klapt Efrain uit de school. “Ik ging hiken met Bert, Chelsy en Shallie.” Op dat moment ging Aylin sumoworstelen met Delphine, een fragment dat niet is uitgezonden.

Dichtbij

“Dat was tijdens die date met Joop, Delphine en Jake dat we naar dat waterparcours gingen. Toen op de terugweg zouden we ergens toasten als afsluiting. Dus hij liep die berg af en ik stond daar in mijn eentje naar de grond te kijken. Als ik één keer omhoog keek, had ik hem gezien”, aldus Aylin. Toen de productie door had dat de twee inmiddels wel heel dichtbij elkaar waren, moest iedereen snel weer de bus in. De twee verklappen in het gesprek ook dat de villa’s enorm dicht bij elkaar waren. Zelfs zo dichtbij dat de mannen op een avond hoorden dat er in de vrouwenvilla flink gefeest werd.

Bekijk de video

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!