Love & Reality
Are You The One MTV Videoland groepsfoto

Wanneer en waar is Are You The One? te zien op MTV en Videoland

Are You The One? is de nieuwe realityshow van MTV en Videoland. De twee partijen werken de afgelopen jaren al samen met Ex On The Beach Double Dutch, doordat de reeks ook op de streamingdienst te zien is. Nu is er sprake van een totale samenwerking. Maar wanneer en waar is Are You The One te zien?

Waar is Are You The One te zien?

In het najaar van 2021 is er geen ontkomen aan, want waar is Are You The One? te zien is amper een vraag. De realityserie namelijk overal te zien. Wekelijks zijn er afleveringen te zien op MTV, met nagenoeg dagelijkse herhalingen. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment kijken op Videoland, de streamingdienst van RTL grossiert in realityshows waar de liefde centraal staat.

Wanneer is Are You The One te kijken op MTV?

Zondag 17 oktober begint Are You The One – De Perfecte Match op MTV. De aflevering start om 19.00 uur en loopt tot 20.00 uur. Dan duiken we gelijk de After Talk in. Is dit te vroeg voor jou? Dan is de eerste herhaling al op zondagavond om 21.40 uur. Ook doordeweeks kun je terecht op MTV voor Are You the One, zo is er op maandagavond een herhaling om 22.30 uur.

Are You The One kijken op Videoland

Wil je niet tot zondag wachten, dan kun je al vanaf vrijdag 15 oktober de eerste aflevering bekijken op Videoland. De streamingdienst voegt iedere week een aflevering toe op vrijdag. Het is nog even afwachten tot de eerste aflevering of dit al om 0.00 uur is en je vanaf middernacht gelijk los kunt óf dat de aflevering in de vroege ochtenduren te vinden valt op Videoland.

Dit zijn de mannen van Are You the One?

Dit zijn de vrouwen van Are You the One?

Niets missen? Volg onze Are You the One Facebook groep