Love & Reality
Love Island

Wanneer beginnen Love Island en Temptation Island weer?

Love Island seizoen 2 is inmiddels afgelopen, net als Temptation Island VIPS. Maar, geen zorgen: er is genoeg nieuws op komst, op het gebied van realityseries!

Wanneer begint Love Island?

Zo kunnen we vanaf 25 november aanstaande weer genieten van een nieuw seizoen Love Island USA. Tien singles beginnen dan aan een nieuwe zoektocht naar ware liefde, dit keer op het adembenemende Fiji.

Verder zal de Nederlands-Belgische editie van Love Island begin 2020 van start gaan. De verwachting is dat de eerste episode in januari op Videoland en RTL zal verschijnen.

Wanneer begint Temptation Island?

Waar in Love Island setjes ontstaan, worden die in Temptation Island weer verscheurd. Ook leuk om te zien. Voor het nodige leedvermaak kan je afstemmen op Temptation Island USA, dat momenteel in volle gang is op Videoland.

Verder brengen RTL en Videoland traditiegetrouw in januari een nieuw seizoen van de Nederlandse Temptation Island. Laten we hopen dat de volgende editie meer spektakel brengt dan de afgelopen serie, waarin enkel Milou en Heikki nog voor enige spanning en sensatie zorgden.