Love & Reality

Waar is De Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen opgenomen?

In februari 2023 is het zover: dan wordt het nieuwe seizoen van De Bachelorette, met Sylvia Geersen in de hoofdrol en Monica Geuze als presentatrice en sidewoman, uitgezonden op Videoland. Maar waar is dit seizoen eigenlijk opgenomen?

Waar is De Bachelorette 2023 opgenomen?

Het nieuwe Bachelorette-seizoen met Sylvia Geersen vond, zoals altijd met deze show, weer op een sprookjesachtige locatie plaats: in Zuid-Afrika. Daar vond ook het seizoen met Gaby Blaaser al plaats, terwijl de kandidaten van De Bachelor met Thomas van der Vlugt nog naar Mexico gingen. Nu werd dus weer het vliegtuig naar de airport van Kaapstad of Johannesburg gepakt.

Met Sylvia Geersen in Zuid-Afrika

Op Instagram deelt Monica Geuze, die na het tekenen van een exclusief Videoland-contract gelijk het Bachelorette-stokje overnam van Rick Brandsteder, een foto van haarzelf met hoofdrolspeelster Sylvia Geersen. “Wat een avontuur én feestje om deze pracht Bachelorette hier in Zuid-Afrika bij te staan in haar zoektocht naar de liefde. Dol op jou!”, schrijft Monica er bij, over Sylvia. We mogen dus weer hoge temperaturen (zowel letterlijk als figuurlijk) en avontuurlijke dates in het adembenemend mooie Zuid-Afrika verwachten.

Goede hoop

Eerder liet Sylvia Geersen al weten dat ze vol vertrouwen is betreft haar zoektocht naar ware liefde. “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.” Zin in!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)