Love & Reality

Wáánzinnige transformatie van Love Island’s Makiko

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Formidabele derrière

Haar periode op Love Island duurde maar heel kort omdat ze geen man kon vinden die het liefdesavontuur met haar aan wilde gaan, maar misschien krabben zij zich nu nog wel eens achter de oren. Want kijk toch eens hoe Makiko Jolie er vandaag de dag uitziet. Dat ze één van de ‘ambassadeurs’ van sportmerk Clean Nutrition is valt wel aan haar af te zien. Maar helaas mannen, Makiko is nu al bezet. To late!

Bitterzoet

Tim Wauters alias Timtation is nog altijd stapelverliefd op zijn Sofie. Op Instagram schrijft de ex van Deborah Leemans: “Zo gelukkig dat ik jou heb leren kennen en jou aan m’n zijde mag hebben.” Huisje, tuintje, kindje, beestje incoming!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spoiler alert! 🚨 Had jij dit zien aankomen? 😨 #loveisland

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Drama Island

Een harde dreun op Love Island gisteravond: na Filip en Charlotte moeten ook Lisa en Yoram hun koffers inpakken. En daarmee vertrekt in de persoon van Lisa een absolute publiekslieveling. Nu wacht voor de rest vanavond een bijzonder weekje: Casa Amor opent de deuren!