Love & Reality

Vriendin Viktor Verhulst openhartig over relatie: “Daar heb ik het lastig mee”

Viktor Verhulst is ook het komende seizoen weer te zien als presentator van Love Island. De periodes dat vriendlief in Spanje is voor de opnames ervan, vallen zijn lover Sarah Puttemans soms best zwaar. “Het zal heftig zijn om elkaar zo lang niet te zien”, vertelt zij aan Dag Allemaal.

Nog altijd stapelverliefd

Viktor (27) is sinds oktober 2020 samen met de vier jaar jongere Sarah. “We houden van de simpele dingen: of we nu in een chic hotel overnachten of in een mobilhome, in een tent of op een harde matras op de grond, we maken altijd plezier”, vertelt zij over het geheim van de relatie. “Viktor is een heel gemakkelijk persoon, alles wat we doen is goed voor hem. Er zijn nooit problemen tussen ons. Het is misschien moeilijk te geloven, maar wij maken nooit ruzie. Om de drie maanden hebben we een kleine discussie, maar meer rimpelingen zijn er echt niet.”

Tijdelijk afscheid door Love Island

Toch zit samenwonen er nu nog eventjes niet in. “Ooit komt er wel een moment dat we samen een huis kopen, maar we vinden het nu fijn om het rustig op te bouwen. In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor.” Voor de opnames van Love Island is Viktor straks zeven weken weg. “Het zal heftig zijn om elkaar zo lang niet te zien. Ik heb het er lastig mee, maar ik ga hem ginder wel een keer opzoeken.” Het nieuwe seizoen van Love Island begint op 11 juli aanstaande, bekijk hier alvast de eerste sneak peek.

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viktor Verhulst (@viktorverhulst)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Viktor Verhulst (@viktorverhulst)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Puttemans (@sarahputtemans)