Love & Reality
Vera Big Brother

Vreselijk! Opa van Big Brother-Vera plotseling overleden

Voor de tweede keer in korte tijd krijgt een bewoner van Big Brother vreselijk nieuws. De opa van Vera is plotseling overleden, zo heeft ze woensdagavond in het huis te horen gekregen. Het nieuws komt voor haar volkomen onverwachts.

Vader van Kitty

Eerder overleed de vader van Kitty al. Voor haar kwam dit niet als een verrassing, want haar vader was al ziek. Voor ze vertrok naar het Big Brother-huis nam ze dan ook al afscheid van hem. Dat zat er voor Vera om meerdere redenen niet in.

Opa woont op Dominicaanse Republiek

De opa van Vera is plotseling overleden, want hier waren geen voortekenen voor. Dit laat Vera zelf weten aan haar medebewoners. Hij woont ook nog eens op de Dominicaanse Republiek en door alle coronaperikelen kunnen de familieleden ook niet snel langs.

De muur is even verdwenen

Voor Vera komt de klap op dit moment nog harder aan doordat ze in het Big Brother-huis gescheiden is van Dimitri. De groep is namelijk verdeeld over twee delen. Voor deze bijzonder vervelende situatie wordt het spel even losgelaten en mocht Dimitri zijn Vera opzoeken als steun.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!