Love & Reality

Volgers geloven hun ogen niet: Love Island UK-Laura tegenwoordig écht onherkenbaar

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Loved filming with my favourites today ❤️

Een bericht gedeeld door Jack Fincham (@jack_charlesf) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good to be with friends ❤️

Een bericht gedeeld door Dr Alex (@dralexgeorge) op

Laura 2.0

Laura Anderson is vandaag de dag nauwelijks nog herkenbaar. Onder foto’s van een reünie met mede Love Island UK’ers Dr. Alex George en Jack Fincham reageren fans verbaasd over de nieuwe look van Laura. “Wow laura doesn’t even look like laura”, klinkt het bijvoorbeeld. En de blondine reageert zelf op alle kritiek: “To all the fuckers that want to comment negatively on my appearance. Go f**k your selves🖕🏼”

Fabiënne op oorlogspad

Deze week werd Fabiënne uit Love Island weggestuurd doordat Mattheüs voor Raphaëlla koos. Eerstgenoemde is nog altijd erg boos en neemt het met name Raphaëlla kwalijk, zo horen we haar zeggen in de nieuwe After Sun-episode die vanavond op Videoland en RTL uitgezonden wordt. En een toekomst met Mattheüs zit er nu ook absoluut niet meer in.