Love & Reality

Volgende Temptation-relatie definitief gesneuveld: “Ik ben zó dom geweest”

Inmiddels kunnen we wel met zekerheid stellen dat naast Bert en Delphine, ook Nico en Donna als single huiswaarts gaan keren na Temptation Island: Love or Leave. Nadat Nico in een videoboodschap erkende dat hij vreemd is gegaan, maakte Donna een eind aan de relatie.

De goede hoop..

Richting het kampvuurmoment van de mannen vroeg Nico zich af of hij nog een relatie had, of niet. Al vrij snel kreeg hij een helder antwoord. “Ik denk dat de videoboodschap haar wel een beetje gebroken heeft. Dat het wel heel heftig voor haar is en een hele shock is geweest”, blikt Nico nog vooruit. Hij hoopt dat Donna hem kan vergeven. “Maar mocht zoiets bij mij gebeuren, zou ik er ook moeite mee hebben.”

.. was snel vervlogen

En Donna heeft dat dus duidelijk ook. “We hebben echt absoluut geen relatie meer. Ook: ik heb je bedrogen toen het minder ging en dan op het einde zeggen: ik hou van je. Dat hadden ze er wat mij betreft gerust af mogen knippen, want dat doet er echt niet meer toe.” Nico: “Dat is duidelijk.. Het is niet fijn om te horen, maar ik begrijp haar wel. Ze heeft gelijk, het is mijn fout. Er heerst nu vooral verdriet, omdat ik haar kwijt ben. Ik ben zó dom geweest..” Ondertussen heeft Donna het wel héél erg gezellig met single Jimi..

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!