Love & Reality

Virgil Ropeter in Prince Charming extra single heer

Virgil Ropeter is in aflevering 3 van Prince Charming binnengekomen als extra vlees in de kuip van prins Diego González-Clark. Samen met Jeremy kwam hij als konijn uit de hoge hoed van de regie, klaar om Diego te betoveren.

Virgil Ropeter in Prince Charming

Virgil Ropeter is 31 lentes jong en zag voor het eerst het levenslicht in Den Haag. De spierbundel is van nature best rustig, maar kan ook wel een feestbeest zijn. Daarnaast is hij heel zorgzaam en loyaal naar zijn vrienden toe, die hem vaak om advies vragen. Hij werkt lange dagen in de horeca en in zijn vrije tijd gaat hij graag het terras op of blijft hij lekker thuis met een goede serie. Zijn ideale man heeft een goede kledingstijl en is een stuk langer dan hij zelf.

Prince Charming-Virgil heeft oogje op Diego

“Ik ga de prins vooral met mijn ogen veroveren. Sorry voor de andere jongens, maar dan ga ik er ook echt wel werk van maken”, waarschuwde Virgil de rest van de groep gelijk. Van prins Diego weten we dat hij erg van dansen houdt en dat is gelijk een belangrijk matchpunt met Virgil. Hij houdt

Dansend door het leven

Als Virgil Ropeter niet op de dansvloer- of zaal staat, is de kans groot dat je hem kan vinden in de sportschool, waar hij vrijwel dagelijks aan zijn imposante fysiek werkt. “Wat ik belangrijk vind in een man is dat hij me aan het lachen maakt en me comfortabel laat voelen”, vertelt hij aan LoveReality.

“We moeten elkaar steunen ten alle tijden. Een beetje ritme gevoel mag er ook in zitten.” Dat zit wel snor bij Diego! “Voor de rest maakt het me niet uit hoe je eruit zie, maar de energie moet wel kloppen!”

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil Ropeter (@the_leandro)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil Ropeter (@the_leandro)