Love & Reality

‘Verbazingwekkende romance Temptation-Donna krijgt een staartje’

De relatie met Nico is inmiddels wel definitief over, nadat hij aan zijn Donna vertelde dat hij heeft gevreeën met een andere dame. En sindsdien gaat het plots ook heel hard tussen Donna en single Jimi. Er klinken zelfs al geluiden dat zij uiteindelijk het bed gaan delen samen, in Temptation Island: Love or Leave..

Donna <3 Jimi?

Donna zei – voor de kijkers vrijwel uit het niets – dat ze ‘een grote crush op Jimi had’. Temptation-collega Jake bevestigt bij Rumag TV dat Donna ‘echt vlindertjes kreeg voor Jimi’. “In de avonden gingen zij steeds meer naar elkaar toe in de afgelopen dagen. Daar kwamen diepgaande gesprekken uit, waardoor ze nu samen zo’n leuke klik hebben. De connectie was een soort ‘sluipmoordenaar’.” Jake erkent dan ook dat de romance ‘nog wel een staartje gaat krijgen’. “Donna zegt niet zomaar iets, jongens..”

‘Krijgt een staartje’

Over Jimi, die we als kijker amper nog kennen, vertelt Jake verder: “Hij is een hele nuchtere, lieve gozer. Hij weet heel goed wat hij zegt. Het enige is dat hij een beetje een stille jongen is, maar dat wordt steeds minder.” Spannend!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!