Love & Reality
Veerle Temptation Island 2022

Veerle Vlemmix in Temptation Island: Love or Leave Amsterdamse single

Veerle Vlemmix behoort tot de selectie singles in Temptation Island: Love or Leave. Ze is het vrijgezellenleven inmiddels wel een beetje zat en hoopt dat tussen de mannen uit de koppels (Whitney, René, Ivo en Jan Sietse) haar prins op het witte paard zit. Wie weet verlaat Veerle Temptation Island dan wel als ‘bezet’.

Veerle Vlemmix single in Temptation Island: Love or Leave

Veerle Vlemmix is als vrijgezelle dame te zien in Temptation Island: Love or Leave. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Temptation-Veerle Amsterdamse avonturier

De 27-jarige Veerle Vlemmix komt uit Amsterdam, en dan merk je ook gelijk aan de gezonde dosis pit en durf die in haar schuilt. Ze wordt op haar pagina bij RTL niet voor niets omschreven als ‘avontuurlijk’. En een blik op haar Instagram-account bewijst dat ook: Veerle houdt namelijk van motorrijden. Als dat niet stoer is! Veerle heeft een zwak voor sportieve, atletische mannen die bovendien betrouwbaar zijn. De vraag is of ze wel een betrouwbare man kán gaan vinden, aangezien alle aanwezige heren in haar villa natuurlijk al een relatie hebben, en die dus zouden moeten ‘vergeten’, willen ze iets met Veerle beginnen. Zelf is ze inmiddels een jaar vrijgezel en hunkert ze al weer naar liefde.

Work hard, play hard

Veerle Vlemmix is verder als persoon sociaal, gezellig en ze houdt wel van een feestje. Haar levensmotto is ‘Live in the present, think in the future’. Voor de kost werkt ze als Inkoper Decoratie bij Kwantum Nederland, nadat ze eerder al modellenwerk deed bij Sessibon. Ze studeerde daarvoor aan de TMO European Fashion Business School.

Sporten, reizen, Noord-Brabant

Vandaag de dag woont de sportfanaat/reisverslaafde dus in Amsterdam, waarvoor ze Valkenswaard (Noord-Brabant) achter zich liet. Ook al paste de Brabantse gezelligheid haar ook heel goed. Eens zien of Veerle op Temptation Island: Love or Leave ook helemaal op haar plek zal zijn. Op haar Facebook-pagina heeft ze nog de status ‘vrijgezel’ aangevinkt, maar wie weet is dat inmiddels al gedateerd…

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TMO Fashion Business School (@tmofbs)