Love & Reality
bigbrotherbal

‘VAR nodig’ na ‘bullshit-beslissing’ Big Brother

Het is wel de week van de videoscheidsrechter: eerst was het bij PSV-Ajax de vraag of de bal voorafgaand aan de 1-2 van Noussair Mazraoui uit was geweest, en bij Big Brother deden ze dit dunnetjes over.

VAR-check

Er werd bij Big Brother een spel gespeeld waarbij één bewoner een bal tegen de muur moest gooien, waarna een andere bewoner hem diende te vangen. Salar en Nawel stonden tegenover elkaar en de bal van de eerstgenoemde Big Brother 2022-deelnemer werd uit gegeven. Maar… had zijn tegenstander de bal niet gewoon aangeraakt? Op het sociale medium Twitter rept men van een ‘bullshit-beslissing’.

“Wat een bullshit!”

@VOETBALSHIRTS16 roept: “WTF? Ik zie nu pas de tv-show. Die bal van Salar tegen Nawel was helemaal niet uit. Nawel vangt hem niet en tikt hem uit. Wat een flater weer.” @gronzor beroept zich vervolgens op het beeldmateriaal: “De bal van Salar was in. Nawel tikte hem uit.” @Lalla_Mya: “Gewoon vertragen, Nawel raakt de bal niet aan.” @MissTVthoughts is juist weer op de hand van Salar: “Wat een bullshit… Die bal van Salar was sowieso niet uit, Nawel tikte ‘m eruit met haar hand en ik vind overigens ook dat als de ander ‘m aangeraakt heeft en vervolgens niet vangt, dat diegene dan uit is. Maar hé, het is maar een spel.”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!