Love & Reality

Valentijn, Thomas, Reginald en Lars zijn de mannen in De Villa aflevering 3

De derde aflevering van de nieuwe serie De Villa staat inmiddels al een tijdje op Videoland, en zal woensdagavond op RTL5 uitgezonden worden. Dit zijn de vier mannen die dit keer op zoek gaan naar de ware liefde.

Valentijn

Valentijn is 24 jaar oud, heeft Oekraïense roots en verdient de kost als candy boy. Hij omschrijft zichzelf als sociaal, zorgzaam, enthousiast en impulsief. Soms kan hij wat te direct zijn, maar zijn, naar eigen zeggen, schattige lach maakt dit vaak al snel goed. Hij valt op brunettes met een pittig karakter. Vindt Valentijn zijn match in De Villa?

Thomas

De 22-jarige Thomas is zelfverzekerd en heeft een vlotte babbel: de perfecte eigenschappen om vrouwen te versieren. Is dit niet genoeg? Dan gooit hij zijn Italiaanse roots in de strijd om toch de vrouw van zijn dromen voor zich te winnen. Hij valt op vrouwen die ouder zijn dan hijzelf, met een exotisch uiterlijk en een strak lichaam.

Reginald

De 23-jarige Reginald is dankzij zijn Indische en Braziliaanse roots met recht een exotische verschijning. Hij steekt zijn hoge libido niet onder stoelen of banken en noemt zichzelf een meester in het versieren. In De Villa zoekt hij naar zijn eigen Kim Kardashian.

Lars

Lars is 19 jaar en zit vol met ambitie voor de toekomst. Hij is een mama’s kindje en wil niks liever dan zijn ouders trots maken. In ‘De Villa’ hoopt hij een meisje tegen te komen met blond haar, blauwe ogen en ronde billen. Of dat gaat lukken met zijn openingszin “regent het nou, of ben je nat van mij,” is de vraag.

RTL