Love & Reality
Danischa en Cliff

Vader voor mijn kinderen gevonden in LLDL en het geheim van een pizza

Het is weer raak in Lang Leve de Liefde. Brad en Samantha lopen het huis uit als een gelukkig stel. Er wordt zelfs al gesproken over kinderen. Voor Frans ging het allemaal veel te langzaam, dus is het tijd voor twee nieuwe koppels.

Vader van mijn kinderen

Brad en Samantha zoeken nog altijd naar woorden voor een soepel gesprek, toch begint de toenadering steeds meer te komen. “We zijn een match”, opent Samantha dan ook het eindgesprek. Er worden heel wat kusjes gegeven en het gevoel groeit. “Hier zit een relatiekans in”, vindt Brad. “Ja, ik heb een lekker gevoel van binnen. Een beetje kriebels”, countert Samantha. “Ik zie je wel als de vader van mijn kinderen.” En Brad vult aan: “Ik voel ook voorzichtig wat verliefdheid.” Brad en Samantha veel succes!

Het gaat te langzaam voor Frans

De date tussen Frans en Berry loopt nog altijd wat spaak. Frans is zeer amicaal en wil van alles. Daar waar het mogelijk is maakt hij gelijk fysiek contact en kruipt bij de piano gelijk bijna in Berry. Wanneer er wat vragen langs komen gaat er toch duidelijk meer verschil ontstaan. Een kusje vindt Berry prima op een eerste date, Frans wil het liefst gewoon gelijk goed zoenen. En bij diverse antwoorden blijkt dat Frans ook geen enkel probleem heeft om een relatie te hebben met mannen. Al begint hij daar gelijk wat omheen te draaien. Uiteindelijk is het Frans die besluit om niet te verlengen. Hij vindt dat Berry te lang nodig heeft om zich te binden.

Even wachten nog…. pizza!

De 23-jarige Danischa heeft al één grote liefde: haar hond! Als je niets met een hond hebt, dan is het al klaar. “Want dan kies ik voor de hond.” De ruim twee meter lange Cliff is geen flirter en stapt niet snel af op een vrouw. Dus dan maar Lang Leve de Liefde! Dat hij geen flirter is blijkt daarna al snel. Het openingsgesprek is erg moeizaam en de soepel komt het allemaal niet op gang. Ongemakkelijk wordt het pas echt als er een boodschappenlijstje moet worden gemaakt. Want hoe heet het toch allemaal wat je op een pizza kan doen? De blikken van Danischa zijn ondertussen niet al te positief…

Ik lees de krant!

De 72-jarige Marianne is ruim veertig jaar getrouwd geweest en wil nu maar wat graag een nieuwe relatie. “Een laatste romantische beleving die ik kan hebben.” Na twee huwelijken is Robert nu 21 jaar alleen. Tijd dus voor de 62-jarige om zich te melden in Lang Leve de Liefde. Een echte klik laat lang op zich wachten tussen de twee, waarbij Robert ook maar weinig in te brengen heeft. Wat zijn hobby’s zijn? Lezen! “Ik lees de krant.”

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!