Love & Reality

Update: Zwaargewonde EOTB-Dusty wordt in coma gehouden

Dusty Taconis, die op dinsdagavond zwaargewond raakte met een verkeersongeluk, wordt momenteel in coma gehouden. FawryNotSawry heeft contact gehad met vrienden van Dusty en meldt nu op Instagram dat Dusty in ieder geval een aantal dagen in coma gehouden wordt.

Ernstig

Hoe het er precies aan toe gaat met Dusty, is op dit moment nog niet bekend. Wel weet Fawry nu te melden dat Dusty ‘voor een aantal dagen in coma gehouden wordt’. De Zandvoortse Courantschreef eerder al dat het slachtoffer ‘ernstig gewond is geraakt’. Hij was niet aanspreekbaar en werd met spoed naar het Amsterdam UMC locatie VU overgebracht.

Voor Dusty ging het gisteravond om 23.45 uur volledig mis. Hij reed volgens de berichten met een snorscooter op het fietspad. “Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard. De Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht”, aldus de krant.

Vechten

Ook het Instagram-account van Dusty’s eigen Dustycream gaf een update wat betreft de situatie. “Dusty heeft gisteren een ongeluk gehad. Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit ❤️.”

Wij willen Dusty en zijn vrienden en familie ontzettend veel sterkte toe wensen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!