Love & Reality

Tyranny Todd schittert in Ex on the Beach: Peak of Love

Tyranny Todd behoort tot de tien singles die het seizoen Ex on the Beach: Peak of Love aftrapten, in de Nieuw-Zeelandse sneeuw. Eerder was ze al te bewonderen in Are You The One? 5, maar omdat ze daar de liefde niet wist te vinden gaat ze nu een nieuwe poging wagen.

Tyranny Todd in Ex on the Beach: Peak of Love

Tyranny Todd is in 1994 geboren in Fayetteville, in de Amerikaanse staat North Carolina. Later is ze verhuisd naar Georgia. Tyranny wilde altijd rechter worden, maar schopte het uiteindelijk niet veel verder dan een job als barvrouw bij Hooters.

Later brak Tyranny Todd door als realityster met haar deelname aan de serie Are You The One? Daarin moeten tien mannen en tien vrouwen binnen enkele weken tijd uitvinden wie hun perfecte match uit de groep is. De getinte beauty was te zien in seizoen 5.

Tyranny Todd in Are You The One? 5

Het leverde haar geen ware liefde op, en dus besloot ze mee te doen aan Ex on the Beach: Peak of Love. Daarin hoopt de Amerikaanse diva alsnog getroffen te zullen worden door een pijl van Cupido, maar ze is ook bang voor het leger aan exen dat haar leven in Nieuw-Zeeland behoorlijk kan gaan verzieken. Eén van haar oude vlammen is bijvoorbeeld haar jeugdliefde Emari Stevenson. De tijd zal leren of het goed gaat komen met Tyranny Todd in Ex on the Beach: Peak of Love!

In december 2019 kwam Tyranny Todd nog in het nieuws doordat ze was gearresteerd voor sms’en tijdens het rijden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sometimes I miss you , sometimes I don’t . 🖤

Een bericht gedeeld door Tyranny (@itsall_abouttee) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Busy 💅🏽

Een bericht gedeeld door Tyranny (@itsall_abouttee) op