Love & Reality

Tyra de Best verleidster in Temptation Island: Love or Leave

Tyra de Best is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleider, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Tyra de Best in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Tyra is Almelose student verpleegkundige

Tyra de Best is 20 jaar jong en studeert voor de opleiding verpleegkundige. Mensen met een gebroken hart kunnen dan ook zeker bij haar terecht. De Alkmaarse beauty is in haar werkoutfit misschien wel de verpleegster waar mannen altijd al van hebben gedroomd en gefantaseerd.

Zelf valt Tyra de Best op mannen die gevoelig zijn. Zo nu en dan een traantje laten bij een diep, intens gesprek vindt ze dus alleen maar aantrekkelijk. Wel moeten mannen echt hun best voor haar doen. Tyra houdt er namelijk wel van om als prinsesje in de watten gelegd te worden.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Geen avontuur is Tyra te gek, en dus is ze nu op Temptation Island: Love or Leave beland. Ze is klaar – en misschien zelfs op zoek naar – de ware liefde, maar het belangrijkste vindt ze dat ze kan lachen met de heren in de villa. Humor is dus een prioriteit. Kunnen Sorelis, Sonny, Greg en/of Marco haar aan het lachen maken?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MANPOWERR🈂️ (@manpowerr)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hair 4U (@hair4uzaandam)