Love & Reality

Tycho Brakel in Are You The One? MMA-vechter met klein hartje

Tycho Brakel behoort in Are You The One? tot de groep van tien knappe single mannen die hunkeren naar ware liefde. En naar de prijzenpot van 200.000 euro, want dat is ook wel leuk meegenomen. Slaagt de MMA-vechter erin zijn perfecte match te vinden?

Tycho Brakel in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Tycho is MMA-vechter

Tycho Brakel is 25 jaar oud, woont in Hoofddorp en werkt als horecaportier. Hij heeft een lieve, zachtaardige uitstraling. Volgens zijn vrienden is hij dan ook een zorgzaam iemand met een groot hart. Maar vergis je niet, want eenmaal in de ring verandert Tycho in een beest. Hij is namelijk MMA-vechter! En wel op een alleraardigst niveau. De 1.93 meter lange Tycho vecht in de categorie Lightweight en heeft als hoofdcoach niemand minder dan Melvin Manhoef, voormalig topvechter die je misschien ook wel kent van zijn job bij evenementen van Boxing Influencers. Zijn pro-record is momenteel nog niet zoals hij graag zou willen (twee zeges, vier nederlagen), maar Tycho is vastberaden om zich de komende jaren te blijven verbeteren zodat hij meer gevechten gaat winnen.

‘Ben best een pain in the ass’

Maar nu eerst is het tijd voor een potje sparren met Cupido, en met de matchmaking-machine van Are You The One? Met zijn lieve ogen en brede glimlach is hij klaar voor zijn perfecte match. De vrouw van zijn dromen is sportief en niet té ijdel. “Ik ben alleen best een sukkel in de liefde”, erkent Tycho, “want vaak blijft het bij één of twee dates. Dan is het nét niet, of verbreek ik het contact.. Het gaat gewoon mis dan. Ik kan best een pain in the ass zijn. Te laat komen, niet reageren, laks zijn.. Maar als je daar rekening mee kan houden, ben ik wel heel goed voor je”, lacht hij.

Slechtste openingszin allertijden

“Ik heb een tijdje Tinder gehad, daar heb ik een openingszin bedacht die áltijd werkt: ‘Als ik naar je kijk, krijg ik het erg benauwd. En dat komt niet door corona!’ Juist. Wij vragen ons af of die openingszin ook in Are You The One? gaat werken, Tycho. Maar hoe dan ook, erg veel succes – en vooral plezier – met het zoeken naar je perfecte match!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!