Love & Reality

Tweede seizoen van realityserie Like Monica op komst

Het was lange tijd onzeker of er een vervolg ging komen, maar vandaag heeft Monica Geuze dan toch bevestigd dat er een tweede seizoen van Like Monica op komst is. Dat meldt ze in haar nieuwste vlog.

Like Monica

Eerder twijfelde Monica zelf nog, omdat ze in seizoen 1 ook dingen ‘moest’ delen die ze liever privé had gehouden, of het liefst al veel eerder in haar eigen vlogs had onthuld. “Die opnames waren precies in de periode waarin ik Robbert leerde kennen. Dus ik moest toen wachten om dat te delen in de vlog, aangezien het een verhaallijn was geworden in de serie. Nu hebben we afgesproken dat vloggen mijn main thing is, dus dat moet ik wel echt kunnen blijven doen.”

In seizoen 2 gaat het onder meer over dat Monica samen met Robbert een huis heeft gekocht. “De cameraploeg is bijvoorbeeld al meegegaan naar de sleuteloverdracht. En ook komt er een nieuw seizoen van Temptation, dus de cameraploeg gaat ook mee naar deze opnames.” De presentatrice van Temptation- én Love Island vermoedt dat seizoen 2 van Like Monica in juni aanstaande zal beginnen op Videoland.