Love & Reality

‘Twee Temptation-single dames verpestten sfeer in het huis’

Op beeld lijkt het misschien alsof er alleen maar in goede harmonie en door iedereen gefeest wordt tijdens Temptation Island, maar niets is minder waar. Dat onthult Noëlle van Hees, de dame die veel optrekt met Wouter (vriend Julia), in Temptation Love Therapy.

‘Ruzies Presley en Laure om Nico’

Noëlle vertelt namelijk dat de situatie van Nico, Presley en Laure voor irritaties zorgde. Nico is de laatste afleveringen close met Laure, maar zocht zo nu en dan ook nog de aandacht van Presley. Het resulteerde in onrust. “Ze verpestten soms ook de sfeer in ons huis”, zegt Noëlle. “Wij hadden zoiets van: bespreek het met elkaar, vergeet ook niet dat ‘ie gewoon nog een vriendin heeft dus doe gewoon rustig met elkaar en zoek het zo uit, ga niet boos op elkaar worden..”

Noëlle afgewezen door Wouter

Verder ging Noëlle ook nog in op de ‘afwijzing’ door Wouter, die haar enkel als goede vriendin ziet. “Ik kwam daar natuurlijk ook voor de liefde en vond hem wel echt leuk, dus op dat moment vond ik het wel jammer. Hij zei vanaf het begin meteen al wat hij wilde, en dat was met Julia naar huis gaan. Dus ik begreep zijn reactie wel. Maar het was mijn gevoel, dus dat wilde ik wel even uitleggen.”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!