Love & Reality
Kopen Zonder Kijken

Twee nieuwe seizoenen aangekondigd voor Kopen zonder Kijken

Kopen zonder Kijken is nog lang niet klaar op RTL4. Het programma is wekelijks een groot succes. In Kopen zonder Kijken gaan Bob Sikkes, Alex van Keulen, Roos Reedijk en Martijn Krabbé op zoek naar een huis voor de kandidaten die meedoen. De kandidaten vinden het moeilijk om een geschikt huis te vinden op de oververhitte woningmarkt. Nu blijkt dat het programma nog lang niet ten einde komt.

Vernieuwd

RTL heeft namelijk twee nieuwe seizoenen besteld van de serie. Dat hebben Bob Sikkes en Roos Reedijk laten wete in de RTL Boulevard Reality Podcast. Achter de schermen wordt al gewerkt aan een zesde seizoen, terwijl een oproep voor een zevende seizoen al is uitgestuurd. Dat moet wel zo vroeg. “We doen een jaar over een seizoen”, geeft hij toe.

Niet stoppen

Toch krijgt Bob er geen genoeg van om mensen te helpen. “Ik ga nog wel even door, ik ben bijna 57, dus ik kan nog wel een jaar of tien werken. Ik vind het leuk genoeg, ik denk dat televisie mijn leukste hobby ever  is. Ik heb daarnaast gewoon mijn aannemersbedrijf, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen.” Ook Roos Reedijk, Alex van Keulen en Martijn Krabbé blijken er geen genoeg van te krijgen. Fans van het programma mogen zich dan ook opmaken voor liefst twee nieuwe seizoenen.

➡ Gezellig meekletsen over Kopen Zonder Kijken? Word gratis lid van deze gezellig Facebook-groep!