Love & Reality

Treurig: Arjan moest relatie ná MAFS verbreken wegens veiligheid

Arjan deed mee aan Married at First Sight in een poging om de liefde te vinden. Dat lukte helaas niet; mede door paniekaanvallen mislukte het experimenthuwelijk met Maurice volledig. Maar na de opnames vond hij alsnog de liefde.

Pijnlijke breuk

Helaas is de relatie nét deze week weer verbroken, en niet omdat ze elkaar niet meer leuk vonden. “We kenden elkaar al vijftien jaar, door het programma heeft hij mij gebeld, van ‘ik dacht dat wíj samen zouden zijn, en nu ben je getrouwd?’ Dat hebben we toch eens onderzocht, in februari. Maar hij woont in een land waar homoseksualiteit niet mag. Daarom hebben we vanwege veiligheid, om zijn leven te beschermen, besloten dat we uit elkaar moeten gaan”, vertelt Arjan zijn treurige verhaal aan RTL Boulevard. Om welk land het gaat wil hij uit veiligheidsoverwegingen niet zeggen.

Verboden liefde

“Daar heb ik nog wel veel verdriet van ja, het is echt pas nét gebeurd. Hoe meer wij bij elkaar komen, hoe gevaarlijker het voor hem wordt. Als hij in Nederland komt, is er de kans dat er een foto gemaakt wordt, dan zouden mensen het zien. En als ik naar hem toe kom, tja.. Hij werkt ook voor een heel groot concern.. Het is gewoon verboden in dat land. Hier in Nederland willen mensen mij doodmaken omdat ik ‘nee’ zei in MAFS, maar in dat land word je écht dood gemaakt als ze er achter komen dat je homo bent..”

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!