Love & Reality

Tranen op Love Island om exit absolute publiekslieveling

In de vorige aflevering werden Filip en Charlotte al weggestuurd uit Love Island, maar daar bleef het niet bij, want Viktor en Holly Mae hadden nog meer slecht nieuws: het populairste koppel van het moment, Mert en Joan, moest nóg een koppel naar huis sturen: Lisa en Yoram, of Feline en Giuliano.

Spoiler alert

Mert en Joan kregen vijf minuten de tijd om te beslissen, maar eerstgenoemde opende gelijk al: “Heel eerlijk, we weten eigenlijk gelijk al wie, toch?” Hij doelt daarmee op het feit dat er tussen Feline en Giuliano daadwerkelijk liefde kan opbloeien, terwijl het bij Lisa en Yoram louter vriendschappelijk is (tot dusver).

Bovendien zijn Mert en Joan erg goed bevriend met Feline en Giuliano. De keuze valt uiteindelijk dan ook op hen betreft het ‘redden’: Lisa en Yoram moeten dus inpakken. En daarmee vertrekt in de persoon van Lisa een absolute publiekslieveling.

Casa Amor

Ondertussen maken de Islanders die wél mogen blijven zich op voor Casa Amor. Wie gaat ‘een weekje op Temptation Island’ overleven? Spannende tijden in Love Island!