Love & Reality

Tony Junior blikt vooruit op The Bachelor: “Ook gevraagd voor Temptation, EOTB en Love Island”

Vorige week werd bekend dat Tony Junior (31) de nieuwe Bachelor gaat worden. Met het Algemeen Dagblad blikt de dj, die in het verleden nog een relatie had met zangeres Maan, er op vooruit.

The Bachelor

“Mijn grootste doel in het leven is een leuke, goede, lieve vrouw vinden die de moeder van mijn kindjes wordt. Ik kom langzaam op een leeftijd dat ik daaraan ga denken.” Toen hij gevraagd werd, moest Tony echter wel even goed nadenken. “Ik ben niet iemand die de media opzoekt of zo nodig met zijn hoofd op de buis wil zijn, maar het komt altijd op mijn pad. Ik ben eigenlijk maar een computernerd, maar Expeditie Robinson, De Gevaarlijkste Wegen en nu dit kwamen op mijn pad. Dan denk ik: hoe overkomt mij dit nou weer?”

“Mij gaat het niet om bekend zijn, I don’t give a shit. Ik ben ook regelmatig gevraagd voor programma’s als Temptation Island, Ex on the Beach en Love Island, maar daar heb ik nee tegen gezegd. Die liggen mij niet.” Maar The Bachelor vindt hij een stukje stijlvoller. “Ik krijg ook bijna alleen maar leuke, positieve reacties. Mijn ouders zijn supertrots, mijn vrienden lachen zich rot. Ik vind het een eer. Natuurlijk zijn er ook negatieve opmerkingen, maar in Utrecht zeggen we dan: ze kunnen beter lullen over je fiets dan fietsen over je lul.”

‘Maatje’ als vriendin

Tony hoopt op een ambitieuze vriendin die tevens zijn ‘maatje’ wordt. “Dat had ik ook met Maan. Wij konden superhard chillen en gek doen. Iemand die niet alleen bezig is met make-up, maar ook het water in springt als we in mijn boot zitten. En ook iemand die mijn leven aankan en begrijpt. Ik tour veel, doe veel shows, heb een chaotisch leven buiten coronatijd. Je moet niet bij mij zijn als je iemand wilt die om 18.30 uur bij je op de bank zit.”

Uiteindelijk wil de dj graag zijn liefde naar Utrecht halen. “Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw. Dat gaat natuurlijk in goed overleg, maar je hoeft mij niet te vragen om in Amsterdam te gaan wonen. Ik wil nooit verder dan twintig minuten van de binnenstad met een Vespa.”

Superspannend

“Ik vind het superspannend. Het is echt geëxplodeerd. Op straat hoor ik mensen mijn naam noemen. Ik probeer maar gewoon zo chill mogelijk te blijven en het op me af te laten komen. Ik ben ook nog steeds zenuwachtig voor elke show, maar op het podium gaat dat altijd weer weg.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)