Ex on the Beach

Toeval? EOTB-Julie werkt in de tattooshop van Fabrizio

Vanmiddag werden alle kandidaten uit het nieuwe seizoen van Ex on the Beach Double Dutch, dat op 5 april aanstaande van start gaat op MTV, bekend gemaakt.

Toeval? EOTB-Julie werkt in de tattooshop van Fabrizio

Eén zaak valt in het bijzonder op: deelneemster Julia werkt namelijk in de tattoozaak van niemand minder dan Temptation Island-sterspeler Fabrizio Tzinaridis, in België. Dat blijkt uit opgedoken foto’s van haar sociale media-accounts.

Op de werkvloer kunnen Julie en Fabrizio dus volop babbelen over het leven als reality tv-bekende. Op het profiel van Julia bij EOTB lezen we: ‘De 23-jarige Julie is een echte levensgenieter die dol is op gekke en spontane acties. Ze speelt graag hard to get, maar kan ook heel erg jaloers zijn.’

‘Ze valt vooral op grote, getinte en atletische mannen en heeft heel erg veel zin in dit avontuur. Gaat deze enthousiaste en directe tattoo artieste genieten van haar tijd in de villa, of duikt ze door haar jaloezie het liefst terug de zee in om te vluchten uit de hel?’ Wij zijn benieuwd! Op onderstaande foto zien we Julia voor de kijker links.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beste klanten, We hebben als shop besloten, uit veiligheid voor zowel ons als de klant, dat we de deuren gaan sluiten vanaf morgen woensdag 18 maart. Dit al zeker tot en met vrijdag 3 april. We moeten ons gezond verstand gebruiken en denken aan het collectief belang boven het individuele & dan is dit de beste oplossing. Hoe pijnlijk dit ook is, niet enkel voor ons maar voor alle zelfstandigen. Alle klanten worden persoonlijk gecontacteerd en alle afspraken worden geannuleerd voorlopig tem 3 april (misschien voor een nog latere periode) Zodra wij meer weten kunnen wij jullie een nieuwe afspraak inplannen . Wij hopen op jullie begrip. Wees veilig & hopelijk zien we elkaar snel terug onder betere omstandigheden. Met vriendelijke groetjes Fabrizio’s Tattoo saloon

Een bericht gedeeld door Fabrizio’ s Tattoo saloon (@fabrizios_tattoo_saloon) op