Love & Reality

Tjeerd Parqui in De Bachelorette manusje van alles

Tjeerd Parqui is één van de knappe vrijgezellen die in De Bachelorette het hart van topmodel Sylvia Geersen probeert te veroveren. Tjeerd is een echt manusje van alles, leert zijn LinkedIn-pagina ons, maar is dat genoeg om de show te winnen?

Tjeerd Parqui in De Bachelorette

Bachelorette-Tjeerd is in ieder geval 32 jaar oud en woont in Amsterdam. Eén van de dingen die hij doet is het organiseren van evenementen en op die evenementen (en ook thuis) is hij bezig met het draaien van platen. Je zou hem dus dj kunnen noemen, maar eigenlijk heb je veel meer woorden nodig om deze Amsterdammer te vangen!

Bachelorette-Tjeerd is sportieveling

In zijn vrije tijd (voor zover hij vrije tijd heeft) gaat Tjeerd graag kitesurfen én traint hij ook nog eens in de sportschool. Deze Bachelorette-single heeft in zijn leven drie vaste relaties gehad, maar omdat het op een gegeven moment niet meer werkte zijn deze beëindigd. Dat is misschien een dooddoener, maar laten we deze uitleg niet metéén afschieten en hem een kans geven.

Is Sylvia Geersen humoristisch genoeg voor Tjeerd?

Tjeerd omschrijft zichzelf als sportief, gepassioneerd, creatief en avontuurlijk. Hij zoekt een partner die ondernemend, verzorgd en sportief is. Ook humor vindt hij belangrijk in een relatie. Kan Sylvia hem deze eigenschappen geven?

Tjeerd Parquis bedrijfje doet ‘iets’

Een zoekopdrachtje op Google en een blik op zijn Instagram-profiel wijzen uit wat we al wisten: Tjeerd Parqui is vooral een heuse partyboy. Er komen een hele hoop feestfoto’s voorbij, al lijkt de Bachelorette-deelnemer ook flink te kunnen genieten van een vakantietje op zijn tijd. In het Caribisch gebied bijvoorbeeld, het Mexicaanse Tulum met zijn witte zandstranden en azuurblauwe zee draagt zijn goedkeuring duidelijk weg. Op zijn LinkedIn-pagina zien we dat Tjeerd een eigen bedrijfje heeft, Parqui Services, dat ‘iets’ doet. “At Parqui Services I have done a vararity (variety, red.) of services including: hosting, promotion (promotional, red.) work, ICT consultancy, Smartphone maintenance.” Tjeerds Engels dient nog wel een beetje bijgeschaafd te worden voor zo’n wereldse vrouw als Sylvia.

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!