Love & Reality
Bjorn Priscilla Lang Leve de Liefde

Tijgers in bed of tijgernootjes in Lang Leve de Liefde? Maar geen tulpen uit Amsterdam

Gerry zingt na een dag een toontje lager, want Eveline ziet het niet in hem zitten. Zo is zijn date in Lang Leve de Liefde snel voorbij, net zoals Harm en Sofie (aka de anusspotter) zetten ze er een punt achter. Het gaat een stuk voorspoediger met Priscilla en Bjorn, waar al een voorzichtig zoentje wordt geplaatst. Roy en Sofia zetten voorlopig een tent op.

Tinteling is er niet

Harm concludeert gelijk dat er niet de echte tinteling is. En Sofie erkent hetzelfde. Vooral in humor en beleving is er weinig overeenkomst. Zelf vonden ze het geen ongemakkelijke 24 uur, pure winst! Maar verlengen zit er niet in. Next!

Geen tulpen uit Amsterdam

De koffie is amper begonnen en Eveline is toe aan een aspirine. Waarom? Gerry slingert de muziek alweer aan en tettert door de microfoon. “Als ik weder kom, dan breng ik jou tulpen uit Amsterdam”, jaalallalaaaa. En Eveline vlucht heel snel naar de badkamer. Een diepe zucht verder is de afloop eigenlijk al wel bekend…. Gerry vindt Eveline heel erg leuk en snapt volledig de match. Maar Eveline gaat zoals te verwachten niet verlengen, want ze voelt hét niet.

Tijgers in bed of tijgernootjes?

De 40-jarige Priscilla loopt over van energie en wil dat kwijt in de slaapkamer. Een man? Die moet zich kleden zoals Jim Bakkum, maar liever geen opgepompte man. Vrachtwagenchauffeur Bjorn (43) wil een open en eerlijke relatie, dus die wil hij gaan vinden met Priscilla. Van lange stiltes is geen sprake, sterker nog binnen de kortste keren hebben ze een wel heel awkward gesprek over tijgernootjes. Of ging dit nou over tijgers in bed? Naja zie het fragment onderaan dit artikel. Problemen met kinderen heeft Bjorn niet, al kan hij die zelf niet meer produceren. Priscilla heeft zelf al wel twee kinderen. Al lijkt het keer op keer ongemakkelijk, toch vinden de twee elkaar steeds meer. En eindigt het al zittend op het gras met een voorzichtig zoentje!

We gaan lekker de tent in

De boomlange Roy is dertig jaar en zoekt een nieuwe liefde. En dan doe je mee aan Lang Leve de Liefde! Een nuchtere vrouw wordt er gezocht en dat moet Sofia worden. Ook zij komt uit Rotterdam en is twee jaar ouder dan Roy. Lang Leve de Liefde ziet ze als laatste reddingsmiddel, want ze heeft nog nooit een echte relatie gehad. Bloedje zenuwachtig werkte hij zich door de eerste stappen heen en werkt een ware spervuur aan vragen af. En langzaam maar zeker vinden ze een klik.. in kamperen! Zo komen de twee echt naar elkaar toe, maar geeft Sofia wel aan dat ze vrees voor één punt. De energie van Roy, want langer dan een tel z’n giechel houden is er niet bij.

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!