Love & Reality

TI-Sonny vast op Curaçao, TI-Arda geniet volop met zoontje

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Temptation Island-Sonny vast op Curaçao

Het zit Sonny momenteel even niet mee. Hij vertrok recent naar Curaçao en wilde daar eigenlijk maar anderhalve week blijven. Inmiddels is dat al opgelopen tot een maand en dat heeft alles te maken met corona. “Ik had hier corona opgelopen (derde keer). Dus ik kon niet terug en toen ik beter was, besloot ik te blijven”, aldus Sonny. Nu komt Sonny wel écht terug naar Nederland, waar ook zijn vriendin op hem zit te wachten.

Sonny corona

Temptation-Arda geniet volop met zoontje

Arda deed in het verleden met Elke mee aan Temptation Island. Die relatie hield geen stand, maar Arda vond daar wel Amber. De twee zijn tot op de dag van vandaag nog altijd zielsgelukkig met elkaar en kregen al snel na hun deelname aan Temptation Island een kindje. Daarvan geniet Arda inmiddels met volle teugen. Bij een foto van hemzelf met zoontje Amari schrijft hij: “Best friends ❤️.”