Love & Reality
Ricky Jaydi Mike Evie

TI-deelnemers Mike & Evie nog dolgelukkig, ook Ricky en Jaydi in zevende hemel

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Temptation Island-deelnemers Mike & Evie nog dolgelukkig

Mike en Evie deden niet mee aan het meest recente seizoen van Temptation Island: Love or Leave, maar wel aan het vorige seizoen. Daar deden ze als singles mee, maar ware liefde leverde het niet op. Althans, niet in de villa. Eenmaal terug in Nederland vonden de twee wel elkaar. Op Instagram delen ze nu een super schattige video. “1 jaar, prachtige herinneringen en heel veel kusjes later. You stole my heart, Mike.”

Ricky en Jaydi delen liefdevolle foto

Jaydi kennen we ongetwijfeld allemaal nog van haar deelname een Temptation Island. Ze deed mee om haar relatie met Sonny te testen, maar al snel bleek daar geen redden meer aan. Nu is ze al een tijdje dolgelukkig met Ricky, die ze leerde kennen tijdens haar Temptation Island-avontuur. Tijdens het afscheid van 2021 verscheen onder meer een foto van de tortelduifjes online op Instagram. Daarbij schreef ze: “2021 bedankt voor alle mooie herinneringen 💕✨ In 2022 nog veel meer van dit soort momenten 🥰”