Love & Reality

Thomas kent ‘gevaar’ Bachelor-avontuur: “Het kan ook helemaal misgaan”

Thomas van der Vlugt (29) is de nieuwe Bachelor. Het gezicht van StukTV hoopt dat zijn avontuur succesvoller zal gaan verlopen dan die van zijn voorganger Tony Junior, die gebombardeerd werd met kritiek naar aanleiding van zijn show.

‘Vroeger zei ik vaak ‘nee’, maar dat is stom’

Mede daardoor twijfelde Thomas wel even, zo vertelt hij in Open Kaart aan presentator Robbert Rodenburg. “Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: Nee, dat is niks voor mij. Maar vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is ook stom. Je moet wel het avontuur aangaan.”

‘Kan ook slecht uitpakken’

Zijn vrienden waren wel direct enthousiast. “Zij horen van mijn datingavonturen, dus ze willen dat ook wel graag op televisie zien.” Toch bleef Thomas stiekem ook wel denken aan de potentiële negatieve consequenties. “Ik dacht ook wel: Het kan ook slecht uitpakken, als je daar slecht uit de verf komt, dan kan het ook tegen je werken. Maar ik denk dat ik het programma ga rocken.”

‘Ik ga dit programma rocken’

Voor Tony ging ook al Gaby Blaaser de mist in, als Bachelorette. “Ik heb wel vaker dingen gedaan waarvan iedereen dacht dat het niet zou lukken en dan flikte ik het toch. Ik zie het als een romantische film. Het lijkt me heel mooi als er iets prachtigs ontstaat”, aldus Thomas tot slot.

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee