Love & Reality

Thijs vertelt over spectaculaire rentree in Love Island

Thijs Bouma bewandelde dit seizoen in Love Island het ‘Denzel-pad’ door, na te zijn weggestemd, al vrij snel weer terug te keren in de villa.

Thijs was bang voor Ricardo na weg te zijn gestuurd uit Love Island

De hashtag #brinbackthijs ging viral, en de gebeden werden dus verhoord. “Ik was superblij om terug te zijn”, blikt Thijs terug in Love Check-Up. Het werd wel even spannend, want nieuweling Ricardo kwam in het huis en trok de aandacht van Lisa.

“Ik hield er rekening mee. Maar ik had wel het idee dat we zó goed waren, dat als ik terug zou komen en er zou een andere jongen zijn, dat ik dan wel nog een kans zou hebben. Maar ik wist niet in welk stadium ze dan zouden zitten.”

Over Ricardo vertelt Lisa dat het simpelweg geen kans van slagen had, omdat ze zich niet open kon stellen voor iemand anders dan Thijs. “Ik vond hem wel heel knap, dat heb ik ook wel gezegd (…) Ik probeerde het ook heel erg.”

Vlak voor Thijs kwam, werd Ricardo al weer de deur gewezen. “Ik ben een type dat pas beseft wat ze heeft als het weg is. Dus ik denk dat het goed was voor ons dat hij weg was. Omdat ik toen realiseerde dat ik hem toch wel heel erg leuk vond.”