Love & Reality

Thijs Bouma deelnemer aan Love Island

Thijs Bouma is in Love Island seizoen 2 één van de deelnemers. In het verleden is de spierbundel profvoetballer geweest bij onder meer FC Twente en De Graafschap.

Thijs Bouma in Love Island

Thijs Bouma is 27 jaar en tegenwoordig een begenadigd model. Zijn management is Social Icons, dat bijvoorbeeld ook Temptation Island-deelneemster Rodanya Kelsey in zijn stal heeft.

Thijs woont tegenwoordig in Amsterdam en gaat, vooral in de modellenwereld, ook wel door het leven met de bijnaam Thyson.

Verder organiseert hij zijn eigen feesten en houdt hij zelf ook wel van een dansje. Toch vond hij op de dansvloer nog niet zijn ware liefde, en dus gaat Thijs een poging wagen op Love Island

Thijs Bouma voetballer FC Twente en De Graafschap

De in Hardenberg geboren Thijs Bouma is jarenlang professioneel voetballer geweest. Hij speelde in de jeugd van FC Twente, dichtbij zijn geboorteplaats, en maakte in 2012 zijn debuut in het betaald voetbal.

Vervolgens werd de rechter vleugelverdediger achtereenvolgend verhuurd aan VfL Osnabrück (Duitsland) en een jaar later verkocht aan Almere City. In Almere bleef Thijs slechts één jaar: in 2015 tekende hij bij De Graafschap.

Thijs Bouma model

In Doetinchem werd het ook geen succesverhaal, mede doordat Thijs naar verluidt meer met zijn hoofd bij een toekomst als model zat. Daarom stopte hij in 2016 en verlegde hij zijn focus daar ook op.

En dat legde hem geen windeieren. Bouma werkt internationaal en heeft op Instagram al 135.000 volgers: dat zal alleen nog maar verder gaan oplopen, nu Thijs meedoet aan Love Island.

Thijs heeft een flink eisenpakket voor zijn droomvrouw

Nu hopen dat hij er naast veel extra volgers ook een leuke vriendin aan overhoudt. In een interview met Fem Fem gaf hij al eens aan aan welke eisen zijn droomvrouw moet voldoen: “Ze is spontaan, heeft humor, is eerlijk, is te vertrouwen, is zorgzaam, neemt initiatief, is loyaal, begripvol, sociaal ingesteld, lief en ondersteunt mijn ambities.”

“Ook moet ze zelf ambitieus zijn, van reizen en party’s houden, moet ze een leuk koppie hebben en het zou ook fijn zijn als ze intelligent is. Dat is nogal wat. Ik vind ook niet dat mijn vrouw dit per se allemaal moet hebben, maar wanneer ik mijn ‘droomvrouw’ mag omschrijven komt het dus op dit lijstje neer.”

“Ik word niet super snel verliefd. Dat gevoel komt bij mannen in het algemeen denk ik sowieso minder snel dan bij vrouwen. Ik wil het leuk hebben met een vrouw en een klik voelen en ik denk dat die klik sowieso moeilijk uit te leggen is. De liefde is immers niet echt in woorden uit te drukken, als je het mij vraagt”, aldus Thijs Bouma tot slot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m on a seafood diet. I see food and I eat it. 🍔🍟🍕🍫 What’s your favorite snack?

Een bericht gedeeld door Thijs Bouma – Love Island 🏝 (@thysonb) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Crashing your wedding like… 😈

Een bericht gedeeld door Thijs Bouma – Love Island 🏝 (@thysonb) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Watcha waiting for? 🙃⌚️ #swatchbigbold @swatch

Een bericht gedeeld door Thijs Bouma – Love Island 🏝 (@thysonb) op