Love & Reality

Theo legt zijn vertrek uit Big Brother uit: “Daar word je doodongelukkig van”

In de live-uitzending van gisteren werd het vertrek van Theo uit Big Brother bevestigd. De grofgebekte klusser uit Amsterdam had er geen zin meer in en pakte zijn koffers.

Terror Theo

De druppel was een officiële waarschuwing door de productie voor zijn taalgebruik. “Ik zat niet lekker in mijn vel en dan moet je stoppen.” Hij miste zijn familie zó erg dat het prijzengeld er niet meer tegenop woog. “Ik ben iemand die overdag alleen maar bezig is, 23 uur stilzitten en alleen maar praten met elkaar, dat niks doen, dat vreet aan me. Daar word ik doodongelukkig van.”

Theo vond het ‘een mooie ervaring’. “Alleen, zoals Terror Jaap dat deed (in De Gouden Kooi, red), hij kon dat prima; die tactiek, dat spel spelen. Ik dacht: als ik dat doe, kom ik een heel eind. Maar ik ben ook een mens, het ging tegen me werken. Na twee weken dacht ik: ik moet te veel toneelspelen en na die waarschuwingen ging de knop om.”

En dus is ‘de oude Theo’ op weg naar huis. “Ik heb vandaag mijn telefoon teruggekregen en zag de berichten: ‘Je bent een held, maar we zijn blij dat je eruit bent want zo kennen we je niet’.. Dat vloeken en tieren en zo, dat ben ik niet. Ik wilde winnen. Maar het brak me uiteindelijk op.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)