Love & Reality

Theo Degen geeft in Prince Charming de liefde een nieuwe kans

Theo Degen maakt in Prince Charming deel uit van de groep van twaalf singles die allemaal hopen op de liefde van Diego González-Clark. Tot nu toe leverden relaties hem vooral pijn op, maar Theo is klaar om Cupido een nieuwe kans te geven in Griekenland.

Theo Degen in Prince Charming

Theo Degen is 34 jaar oud, komt uit Zevenaar maar woont nu in Arnhem (Gelderland) en werkt als Corporate Recruiter Data & Analytics bij de Rabobank. Op zijn LinkedIn-pagina omschrijft hij zichzelf als volgt: “Betrouwbaar, enthousiast en gemotiveerd, zo zou ik mezelf in drie woorden omschrijven. Als ik ergens in stap dan ga ik er 100% voor. Recruitment is mijn passie. Mijn persoonlijke missie is dan ook ‘Het juiste talent voor de juiste plaats vinden’. Verder ben ik ondernemend, sociaal en sportief. Ik werk graag met en voor mensen.” Het alles zal de nieuwe Prince Charming, Diego González-Clark, allemaal als muziek in de oren klinken.

Recruiter met goddelijk lichaam

In het verleden heeft Theo Degen ook al gewerkt bij onder meer de KLM (drie jaar lang, als Corporate Recruiter) en in de recruitment van de IKEA (kleine twee jaar). Zijn studietijd bracht hij door op de Hogeschool Utrecht, waar hij de opleiding tot Bachelor in Business Administration succesvol heeft afgerond. Verder geeft Theo online personal training, met als doel zijn klanten net zo fit en gespierd te krijgen als hijzelf. Theo heeft immers een uiterst indrukwekkend lichaam, waarvoor hij vrijwel dagelijks de sportschool induikt. Verder is de Gelderse hunk dol op reizen, hij is al onder meer naar het fraaie Egypte geweest.

PC-Theo heeft ongelukkig liefdesverleden

Eenmaal aangekomen in de villa in Griekenland voor Prince Charming erkent Theo dat hij wel ‘gezonde spanning’ voelt. Hij hoopt natuurlijk de liefde van zijn leven te vinden, want ondanks zijn aanstekelijke enthousiasme en gezonde ambities is Theo nog altijd single. “Dat het in de liefde nog niet is gelukt, heeft denk ik ook wel te maken met mezelf. In alle relaties die ik heb gehad, zijn er drie vreemdgegaan. Dan ontwikkel je toch een soort wantrouwen richting de volgende partner.” Hopelijk weet ‘onze’ Diego González-Clark dat wantrouwen gelijk al weg te nemen en blijkt hij de ware te zijn voor Theo Degen!

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!