Love & Reality

Terror Theo heeft het Big Brother-huis verlaten!

Een grote schok bij de kijkers van de Big Brother-livestream vandaag: zij zagen namelijk uit het niets Theo zijn koffers inpakken. De klusser heeft zelf de handdoek gegooid en keert huiswaarts.

Terror Theo trekt zich terug

In de afgelopen week gingen er al veel speculaties dat Theo tot twee keer toe is gewaarschuwd door de productie vanwege grof taalgebruik. Zo riep hij tijdens de afgelopen challenges dat zijn medebewoners ‘als een stelletje homo’s op de ijsballen (waarin knikkers zaten die bevrijd moesten worden) sloegen’. En dat was niet de eerste keer dat hij met een belediging strooide.

Gisteren werd Theo naar de dagboekkamer geroepen voor een nieuwe reprimande. Daar was de grofgebekte Hollander niet over te spreken, en het lijkt erop dat hij daarom zijn eigen conclusies heeft getrokken. Na amper twee weken zit zijn Big Brother-avontuur er op.

De Belgische website NewsMonkey schrijft er over: ‘Hij vond het huis saai. Er gebeurde te weinig en er was niet genoeg eten in voorraad. Daarom werd hij naar eigen zeggen doodongelukkig en speelde hij al enkele dagen met het idee om te vertrekken. De waarschuwing van Big Brother was dan waarschijnlijk de laatste druppel.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)